JOHN DEERE VARAOSAT

Tilaa aidot ja alkuperäiset John Deere varaosat meiltä. Huollon yhteydessä saat meiltä varaosat myös muille merkeille. Ota yhteyttä!

Löydät meiltä kaikki John Deere osat jokaiseen malliin. Käyttämällä John Deere alkuperäisvaraosia, varaosillasi on vuoden takuu. Näin myös koneidesi toimivuus on taattu.

  • John Deere alkuperäisosat sekä merkkituotteet ovat valmistettu nimenomaan John Deeren laitteita varten. Varaosat on testattu laadun, teknisten tietojen ja pitkäjänteisyyden suhteen todella tiukasti.

  • Reman tehdaskunnostetut vaihto-osat ovat kustannustehokas vaihtoehto uudelle varaosalle. Vanhasta vaihto-osasta saa tapauskohtaisen panttihyvityksen Reman-osan vaihdon yhteydessä.

  • Vaihtoehtoiset osat on tehty jälkeenpäin vanhemmille John Deere koneille. Ne on suunniteltu ja hyväksytty toimimaan John Deeren vanhemmissa malleissa.

Ota yhteyttä napin takaa löytyvän lomakkeen kautta!

John Deere osat merkkihuollon yhteydessä

Asentajillamme on John Deeren merkkihuollon koulutus. Voit tuoda huoletta John Deere työkoneesi meille ja tiedät saavasi parhainta mahdollista huoltoa sekä takuun tehdylle työlle.

Korjaamme kaikenlaiset John Deere työkoneet, kuten traktorit ja muut maatalouskoneet. Mikäli sinua epäilyttää vanhemman ja erikoisemman työkoneen huoltaminen, ole meihin yhteydessä ja kerromme sinulle, miten saamme työkoneesi kuntoon.

Tilaamme kaikki tarvittavat varaosat työkoneeseen ja saat ne merkkihuollon yhteydessä suoraan asennettuna. Muihin työkoneisiin voidaan tilata tarvittaessa huollon yhteydessä omat varaosat.

Vain oikeat osat takaavat toimivuuden työkoneelle

Tuo traktorit ja muut laitteet meille huoltoon – saat takuuvarmasti takaisin toimivan työkoneen. Käytämme parhaita ja tehtaalta tulleita osia, jotka pitävät sisällään takuun ja toimintavarmuuden.

John Deere osat takaavat laitteen toimivuuden. Muiden merkkien tai mallien osia ei kannata laittaa omaan työkoneeseen, mikäli haluaa varmistaa sen toimintakyvykkyyden. Väärät osat voivat pahimmassa tapauksessa vaurioittaa työkoneen toimintakyvyttömäksi.

Oli sinulla sitten 2014, 2017 tai 2015 vuoden John Deere työkone, niin meiltä löytyy siihen sopiva varaosa. Ei kannata lähteä hakemaan muilta merkeiltä tai malleilta osia, sillä työkoneesi saattaa vaurioitua vääristä osista.

Usein kysyttyä John Deere varaosiin liittyen

John Deere uudet, tehdaskunnostetut tai vaihtoehtoiset varaosat, meiltä huollon yhteydessä. Mikäli sinulla herää jotain kysyttävää, tässä yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset.

Mitä etua on käyttää alkuperäisiä John Deere varaosia?

Alkuperäiset John Deere varaosat takaavat työkoneen parhaan mahdollisen toimivuuden ja luotettavuuden. Ne on suunniteltu ja valmistettu sopimaan John Deere laitteisiin, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. Alkuperäisillä osilla on lisäksi aina vuoden takuu.

Mitä ovat Reman-tehdaskunnostetut vaihto-osat?

Reman-tehdaskunnostetut varaosat ovat kustannustehokas vaihtoehto uusille varaosille. Ne ovat aiemmin käytettyjä osia, jotka on huollettu ja kunnostettu tehtaalla. Näin ne tarjoavat saman laadun ja suorituskyvyn kuin uudet varaosat, mutta edullisempaan hintaan.

Mitä vaihtoehtoiset osat tarkoittavat?

Vaihtoehtoiset osat on suunniteltu ja valmistettu jälkikäteen John Deere koneisiin. Ne tarjoavat toimivan vaihtoehdon vanhemmille malleille tai osille, joita ei enää valmisteta alkuperäisinä. Oli sinulla sitten 2004, 2005, 2007 tai 2009 vuoden malli, johon ei enää valmisteta varaosia, voi tämä olla siihen ratkaisu. Ne eivät tarjoa samanlaista takuuta tai laatua kuin alkuperäisosat, mutta voivat toimia hyvänä ratkaisuna tietyissä tilanteissa.

Miten voin tilata John Deere varaosia?

Voit tilata John Deere varaosia ottamalla yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta. Mikäli tuot John Deere työkoneesi meille huoltoon, tilaamme luonnollisesti kaikki tarvittavat varaosat työkoneeseen.

Minkälaisiin malleihin ja koneisiin voin löytää varaosia valikoimastanne?

Valikoimastamme löytyvät varaosat kaikkiin John Deere malleihin ja koneisiin, kuten traktorit, puimurit ja muut maatalouskoneet. Mikäli tuotetta ei löydy hyllystämme, niin tilaamme puuttuvan osan suoraan John Deeren tehtaalta.

Onko John Deere varaosissa takuu?

Kyllä, alkuperäisillä John Deere varaosilla on vuoden takuu. Tämä takuu antaa asiakkaille turvaa ja luottamusta varaosien laadun suhteen. Vaikka vaihtoehtoisissa osissa ei välttämättä ole takuuta, niin ne voivat olla ainoa ratkaisu vanhempiin malleihin jossain tilanteessa, kun alkuperäisosia ei enää ole saatavilla.