John Deere -työkoneiden työkyky voidaan varmistaa sesongin aikana Expert Check -tarkastuksen avulla.

Tarkastamme John Deere -työkoneesi ja pidämme huolen, että sinulla on työkoneellesi pienemmät käyttökustannukset ja viat korjataan ennen rikkoutumista. Vaurioiden laajuus pienenee ja työkoneen käyttöaika kasvaa.

John Deere Expert Check -tarkastus

Ennaltaehkäise ja huolla ajoissa, älä korjaa jälkikäteen

John Deeren Expert Check-tarkastus perustuu suureen määrään kerättyä tietoa John Deeren työkoneista. Jatkuvasti päivittyvä tieto kerätään yli 260 000 koneesta, 2 000 jälleenmyyjän teknikoilta sekä yli 200 tehtaan asiantuntijalta.

Saadun tiedon perusteella pidetään huoli John Deere -työkoneesi kunnosta ja siitä, ettet joudu maksamaan suuria määriä rahaa jälkikäteen tehtävistä korjauksista. Viat voidaan huomata etukäteen ja varmistaa, ettei työkone rikkoudu.

Saat kattavan raportin työkoneesi tilasta ja sen perusteella tehtävistä korjaus- sekä kunnossapitopäätöksistä. Optimaalinen työteho pysyy yllä vain jos viat ehditään huoltaa tarpeeksi ajoissa.

Expert Check 7+ vuotta vanhoille koneille

Yli 7 vuotta vanhoille työkoneille on tarjolla oma Expert Check -tarkastus. Tarkastuksen yhteydessä saat raportin, jonka perusteella tiedät työkoneesi sen hetkisen kunnon.

Vaihdettavia osia voidaan vaihtaa tarpeesi mukaan John Deeren alkuperäisosilla tai tehdaskunnostetuilla Reman- tai Alternatives-varaosilla.

Miksi tarvitsen Expert Check -tarkastuksen?

Expert Check-paketti sisältää ison määrän erilaisia toimia, joiden tarkoituksena on pienentää käyttäkustannuksia, pitää huoli työkoneesi toiminta-ajasta, ylläpitää optimaalista turvallisuutta sekä lisätä kuljettajan mukavuutta.

Työskentelymukavuuden lisääminen

Ohjaamon jousitus, ilmastointi sekä kuljettajan istuimen turvallisuus tarkistetaan huolellisesti. Ongelmien korjaaminen lisää mukavuutta työssä sekä parantaa turvallisuutta kuljettajalle.

Käyttökustannusten pienentäminen

Kaikki nestemäärät, mahdolliset vuodot sekä kulumat tarkistetaan ja pidetään huoli, ettei ne aiheuta suuria kustannuksia korjausten vuoksi.

Turvallisuuden parantaminen

John Deere -työkoneesi kaikki turvallisuuteen vaikuttavat tekijät varmistetaan huolellisesti ja pidetään huoli, että työkoneessa on turvallista työskennellä.

Työkoneen toiminta-aika

Kattavassa tarkistuksessa löydetään kaikki mahdollinen, joka voisi vaikuttaa työkoneesi toiminta-aikaan. Näin varmistamme, että työkoneesi on käytettävissä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

 

John deere tarkastushuolto Etelä-Savossa ja Mikkelissä

Varaa John Deere Expert Check -tarkastus

Varaa John Deere Expert Check -tarkastus Etelä-Savon työkonehuollolta. Me toteutamme John Deere koneiden tarkastukset ja huollot vankalla kokemuksella. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Siirry konehuollon varauslomakkeelle tästä.