MAANRAKENNUSKONEIDEN HUOLTO

Onko maanrakennuskoneesi huollon tarpeessa? Huollamme maanrakennuskoneita Mikkelissä vankalla kokemuksella. Varaa huolto ja työt jatkuu!

Huollamme kaikki maanrakennuskoneet eri tilanteissa

Korjaamme maanrakennuskoneet Etelä-Savon alueella. Huollamme erilaiset maanrakennuskoneet aina kaivinkoneiden, dumpperien ja pyöräkuormaajien väliltä eri tilanteiden satuttua.

Kaivinkone

Kaivinkonehuolto

Kaivinkoneen yleisimmät huollot:

Kaivinkoneen hydrauliikka voi pettää ikävässä tilanteessa ja tarvitset silloin koneesi huoltoon pikimmiten. Osia ei kannata lähteä tutkimaan itse, vaan tilata ammattilainen tekemään huoltoa töiden jatkumisen varmistamiseksi.

Kaivinkoneen telat ja niiden asennus voi olla hankalaa ilman oikeita työkaluja sekä ammattitaitoa. Huonosti asennetut kaivinkoneiden telat aiheuttavat vain harmia työmaalla. Varaa huolto ja kysy lisää, miten kaivinkone saadaan huollettua.

Kaivinkoneiden vika diagnostiikka auttaa silloin, kun et oikeastaan tiedä mikä on vikana. Autamme sinua selvittämään kaivinkoneiden ongelmakohdat ja korjaamme laitteet kuntoon tuota pikaa.

Pyöräkuormaaja

PyöräkuormaajAN huolto

Pyöräkuormaajan yleisimmät huollot:

Jos ilmastointi jää huoltamatta, vaikuttaa se sinun lisäksesi myös työkoneesi kuntoon. Huolla ilmastointi ennen kesähelteitä tai talven pakkasia, jotta työt jatkuu saumattomasti!

Pyöräkuormaajan runkonivel on kovassa rasituksessa työssä, joten sen kunto tulee tarkastaa aika ajoin varmistuakseen sen toimivuudesta. Kulunut runkonivel vaihdetaan uuteen ja työt eivät seisaannu!

kurottajan huolto

Kurottajan huolto

Kurottajan yleisimmät huollot:

  • Akseliston ja puomin varassa liikkuu paljon painavaa tavaraa, joka voi aiheuttaa vaaratilanteita romahtaessaan alas. Sen vuoksi kurottajan akselisto ja puomi tulee tarkastaa sekä huoltaa tarvittaessa.
  • Kurottajan viallinen hydrauliikka voi aiheuttaa täyden pysähdyksen töille. Hydrauliikan huoltaminen onnistuu kätevästi meiltä ja saat muut oheishuollot saman katon alta.
  • Kurottajan öljyjen vaihto on merkittävän tärkeää sen toiminnan kannalta. Anna ammattilaisten vaihtaa öljyt ja pidät huolen että työkoneesi toimii hyvin jatkossakin!

Nämä ja kaikki muut maanrakennuskoneiden huollot Etelä-Savon työkonehuollosta

Mikäli maanrakennuskoneesi vikatilanne ei ollut edellisessä listauksessa, ei hätää! Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitamme tilanteesi missä tahansa maanrakennuskoneiden huoltoon liittyvässä tilanteessa. Saat meiltä asiantuntevaa apua vankalla kokemuksella.

Volvo-dumpperi huollossa Etelä-Savon Työkonehuolto oy, Mikkeli

Mikkelin korjaamo

Osoite: Ratatie 5, 50600 MIKKELI

Aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo 7:30 – 16:00

Kaikkien koneiden huollot ja korjaukset Etelä-Savon Työkonehuolto Oy

Liikkuva huoltoauto

Liikkuva huoltoautomme palvelee Etelä-Savon alueella. 

Soita 050 354 9661 ja me autamme!

Doosan DX210W-5 huollossa. Laitettiin mm. webasto ja lisättiin valoja ja tehtiin 500h huolto

Maanrakennuskoneiden merkkihuolto Mikkelissä

Etsitkö luotettavaa merkkihuoltoa? Maanrakennuskoneiden merkkihuollot hoituvat helposti ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Korjaajamme ovat saaneet merkkihuoltoon vaadittavat koulutukset ja osaamisen, joten lopputulos on taattu.Tuo meille huoltoon maanrakennuskoneesi kaikenlaisissa tilanteissa. Meiltä löytyy palveluistamme mm. kaivinkonehuolto, pyöräkuormaajahuolto sekä dumpperi huolto.

Hyundai merkkihuolto

Hyundai merkkihuolto maanrakennuskoneille sekä muille lisävarusteille kätevästi Etelä-Savon työkonehuollolta. Toteutamme ammattimaisin ottein kaikki Hyundai merkkihuollot tilanteesta riippumatta, jotta työsi voi jatkua normaalisti.

Varaa Hyundai Merkkihuolto meiltä seuraaville maanrakennuskoneille: Hyundai kaivinkone, Hyundai pyöräkuormaaja sekä Hyundai dumpperi. Merkkihuollon yhteydessä saat meiltä asiaan kuuluvat Hyundai maanrakennuskoneiden varaosat.

Engcon merkkihuolto

Engcon merkkihuolto

Engcon merkkihuolto maanrakennuskoneiden lisävarusteille sekä rototilteille kätevästi Etelä-Savon työkonehuollolta. Toteutamme ammattimaisin ottein kaikki Engcon merkkihuollot tilanteesta riippumatta, jotta työsi voi jatkua normaalisti.

Varaa Engcon Merkkihuolto meiltä seuraaville maanrakennuksen työkoneille ja lisävarusteille: Engcon rototiltit, Engcon harjakone, Engcon haarukkarunko sekä Engcon tärylevy. Merkkihuollon yhteydessä saat meiltä asiaan kuuluvat Engcon varaosat työkoneisiin sekä rototiltteihin.

Dumpperin runkonivelen laakerien vaihtoa - Etelä-Savon Työkonehuolto oy

Varaa huolto maanrakennuskoneellesi

Olemme tehneet raskaiden työkoneiden huoltoa jo kohta pari vuosikymmentä. Huollamme sekä korjaamme kaikenlaisia maanrakennuskoneita: jotta sinä pääset mahdollisimman nopeasti takaisin työn touhuun huollon tarpeen tullen. Varmistamme myös, että koneesi elinkaari on mahdollisimman pitkäikäinen.

Huollamme sekä korjaamme myös maanrakennuskoneiden lisälaitteet ja saat meiltä eri merkkienvaraosat, esimerkiksi Doosan, Engcon ja Hyundai merkkisiin työkoneisiin.

  • Soita huoltoon tai varaa aika napin takaa löytyvästä lomakkeesta. Otathan esille huollettavan koneen merkin ja muut tiedot ennen huoltoon kontaktointia. Saamme silloin huollon nopeasti ja tehokkaasti etenemään!
  • Sovitaan yhteinen huoltosuunnitelma, jonka pohjalta saat arvion työn kestosta sekä kustannuksista. Työ hoidetaan mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta sinä pääset takaisin työn touhuun työkoneesi kanssa.
  • Voit maksaa huollon kätevästi laskulla tai hyödyntää OP-rahoitusta. Kysy huollon tilauksen yhteydessä lisää maksutavoista. 
 
Varaa huolto helposti yhteydenottolomakkeemme kautta!

Usein kysytyt kysymykset maanrakennuksesta

Miksi maanrakennuskoneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa?

Maanrakennuskoneiden säännöllinen huolto takaa maanrakennuskoneiden turvallisuuden, suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Se vähentää odottamattomien vikojen riskiä ja suojaa investointiasi. Lisäksi huolto voi ehkäistä suurempia korjauskustannuksia tulevaisuudessa.

Voitteko huoltaa kaikki maanrakennuskoneiden merkit ja mallit?

Meillä on laaja osaaminen useimmista maanrakennuskoneiden merkeistä ja malleista. Jos olet epävarma, ota yhteyttä ja konsultoimme mielellämme.

Kuinka kauan maanrakennuskoneen huolto kestää?

Maanrakennuskoneen huollon kesto voi vaihdella koneen koosta, mallista ja tarvittavista töistä riippuen, mutta keskimäärin huolto kestää 1-3 päivää. Varastosta puuttuvien varaosien tilaamiseen voi mennä toimittajasta sekä osasta riippuen hieman pidempään. Pyrimme aina informoimaan asiakasta huollon arvioidusta ajasta etukäteen.

Mitä maanrakennuskoneiden huolto kattaa?

Yleensä maanrakennuskoneiden huolto sisältää öljyjen ja suodattimien vaihdon, kuluvien osien kuten ketjujen ja hihnojen tarkastuksen ja vaihdon sekä yleisen kuntoarvion. Lisäksi voimme tehdä jarrujen, hydraulijärjestelmän ja elektroniikan tarkistuksen.

Kuinka usein maanrakennuskoneet tulisi huoltaa?

Maanrakennuskoneen käyttöolosuhteista ja -määrästä riippuen suosittelemme vähintään vuosittaista tarkistusta. Erittäin aktiivisessa käytössä olevat koneet saattavat vaatia huoltoa useammin. Mikäli laitteet ovat olleet jatkuvassa käytössä, voi olla kannattavaa huoltaa ne projektien välissä, jotta pystyt pitämään huolen niiden jatkuvasta ja tehokkaasta toiminnasta.

Tarjoatteko varaosia maanrakennuskoneisiin?

Kyllä, meillä on laaja valikoima varaosia useimpiin koneisiin, ja voimme myös tilata erikoisosia tarvittaessa. Varastostamme löytyy lähinnä John Deere varaosia ja tilaamme muut puuttuvat osat tarpeen vaatiessa.

Mitä teen, jos koneeni rikkoutuu työmaalla?

Ennen kaikkea, varmista alueen turvallisuus ja pysäytä kone turvallisesti. Sen jälkeen ota meihin yhteyttä. Tarjoamme hinaus- ja korjauspalveluita ja pyrimme saamaan koneesi takaisin toimintaan mahdollisimman nopeasti.

Onko maanrakennuskoneiden huollossa takuuta?

Kyllä, kaikki huoltotyömme tulevat takuulla. Tarkat takuuehdot löytyvät palveluehdoistamme, ja voimme tarjota niitä pyynnöstä. Eri malleilla sekä tehtävillä korjaustöillä saattaa olla erilaiset takuut ja saat niistä lisää tietoa asentajiltamme.

Korjaamomme työn jälkeä

Tutustu ammattitaitoisten asentajiemme työn jälkeen!