TYÖKONEIDEN KAUSIHUOLTO

Työkoneiden kausihuolto on tärkeää ennen uuden kauden alkua sekä kauden päättymisen jälkeen. Varaa kausihuolto meiltä ja varmista töiden jatkuminen ja työkoneiden pitkä elinkaari!

Kausihuolto lisää työkoneidesi käyttöikää

Kausihuollon avulla varmistat, että koneiden käyttöikä pitenee. Kausihuollon avulla varmistat koneidesi toimintakyvyn kiireisimpään sesonkiaikaan ja vältyt työn seisauttavilta konerikoilta.

Työkoneiden kausihuolto
Raskaskonehuolto kausittain

Varmista, ettei työt seiso koskaan

Kun koneet on huollettu, ne toimivat. Varmistat koneiden toimintakyvykkyyden pitämällä ne hyvässä kunnossa ja huollettuina aina ennen ja jälkeen kauden.

Hyvin huolletut koneet: kustannusten minimointi

Ennakoitu Kausihuolto. Korjataan pikkuvikoja ja kulumia ennemmin ennakkoon, kuin koneen särkyessä pahemmin koko työ seisahtuu.

Raskaiden teollisuuskoneiden kausihuolto

Huollamme eri työkoneet vankalla kokemuksella

Puimuri on heinätyökone

Maatalouskoneiden kausihuolto

Maatalouskoneiden kausihuolto takaa sen, että traktori ja muut työkoneet ovat valmiina uutta kautta varten.

Kaivinkone

Maanrakennuskoneiden kausihuolto

Maanrakennuskoneiden kausihuolto takaa sen, että kaivinkoneet ja muut työkoneesi eivät petä työmaalla ja hidasta projektin etenemistä.

Metsätyökone

Metsätyökoneiden kausihuolto

Metsäkoneiden kausihuolto pitää huolen siitä, ettei työkoneesi jää seisomaan metsään ja vaikeuttamaan työtäsi.

Usein kysytyt kysymykset kausihuollosta

Mitä kausihuolto sisältää?

Kausihuoltoon kuuluu usein moottoriöljyn ja -suodattimien vaihto, järjestelmän tarkastus ja puhdistus, nestetasojen tarkastus ja täyttö, sekä muiden olennaisen tärkeiden osien tarkastus ja säätö. Kauden alussa ja kauden lopussa saattaa olla laitteesta riippuen hieman erilaisia toimenpiteitä, mutta niistä saat selvää kysymällä lisää asentajiltamme!

Miksi kausihuolto on tärkeää?

Säännöllinen kausihuolto varmistaa, että raskaskoneet toimivat tehokkaasti, turvallisesti ja mahdollisimman pitkään ilman suurempia vikoja. Laitteesi ovat aina uutta kautta varten huollettuina, kun teet kausihuollon ennen tai/sekä jälkeen kauden.

Kuinka usein kausihuolto tulisi tehdä?

Yleensä suosittelemme kausihuoltoa tehtäväksi kerran vuodessa tai tietyin käyttötuntimäärien välein, mutta se voi vaihdella koneen tyypistä ja käytöstä riippuen. Erittäin aktiivisessa käytössä olevat laitteet voidaan tarpeen vaatiessa huoltaa muutamankin kerran vuodessa, jotta saat laitteiden tehosta parhaiten irti, eivätkä ne rikkoudu.

Kuinka kauan kausihuolto kestää?

Kausihuollon kesto voi vaihdella koneen tyypin ja tarvittavien toimenpiteiden mukaan, mutta keskimäärin kesto on 3-6 tuntia. Mitä kauemmin laitteesi on ollut huoltamatta, sitä laajemmaksi kausihuollon kesto voi usein muodostua. Voimme joutua tilaamaan kuluneiden osien tilalle uusia ja niiden asentamisessa sekä tilaamisessa saattaa kulua kauemmin aikaa.

Mitä tapahtuu, jos en tee kausihuoltoa säännöllisesti?

Kausihuollon laiminlyönti voi johtaa koneen ennenaikaiseen kulumiseen, tehon menetykseen, korkeampiin käyttökustannuksiin ja mahdollisiin vakaviin vaurioihin pitkällä aikavälillä. Vaurioituneet tai rikkoutuneet osat voivat aiheuttaa pahempia vaurioita, mitä pidempään ne ovat hoitamatta.

Voinko tuoda oman varaosani kausihuoltoon?

Suosittelemme käyttämään meidän tarjoamiamme ja hyväksyttyjä varaosia varmistaaksemme korkean laadun ja takuun. Jos kuitenkin haluat tuoda omat osasi, ota meihin yhteyttä etukäteen keskustellaksesi yksityiskohdista. Joitain varaosia on helppoa käyttää korjauksissa, mutta ne eivät välttämättä pidä sisällään takuuta huollosta.

Tarjoatteko takuun kausihuollon jälkeen?

Kyllä, tarjoamme rajatun takuun kaikille kausihuollon yhteydessä tehdyille töille. Tarkemmat yksityiskohdat takuusta voi lukea palveluehdoistamme. Mikäli tuot kausihuoltoon omia varaosia, voi kausihuollon takuun pituus vaihdella sen mukaan.

Kuinka paljon kausihuolto maksaa?

Hinnat voivat vaihdella riippuen koneen tyypistä ja tarvittavista toimenpiteistä. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen.

Korjaamomme työn jälkeä

Tutustu ammattitaitoisten asentajiemme työn jälkeen!