MAATALOUSKONEIDEN HUOLTO

Onko maatalouskoneesi huollon tarpeessa? Huollamme maatalouskoneita sekä muita työkoneita Mikkelin korjaamollamme. Varaa huolto jo tänään ja jatka hommia!

Huollamme kaikki maatalouskoneet eri tilanteissa

Huollamme maatalouskoneita eri tilanteissa ja huoltotarpeissa Mikkelin korjaamollamme. Toteutamme tarpeen mukaiset huollot eri maatalouskoneille, jotta pääset nopeasti takaisin töihin. Huollamme muun muassa traktoreita, heinätyökoneita, puimureita, ajosilppureita, kylvökoneita, paalauskoneita sekä lumityökoneita. Tässä muutamia yleisimpiä huoltotilanteita, joita voimme ratkaista:

John Deere traktori

Traktorihuolto

Traktorin yleisimmät huollot:

Traktori ja sen ilmastointi tulee huoltaa tarvittaessa ja varsinkin kesää kohden. Lämpötila voi nousta nopeasti helteellä kymmeniä asteita kuumemmaksi, kuin ulkolämpötila. Tämä voi johtaa jopa vaaratilanteisiin, sillä kuumassa työskentely on kuluttavaa ja  kuljettajan heikentynyt tarkkaavaisuus kasvattaa riskialttiutta.

Traktorin suodattimien vaihto tulee tehdä ammattilaisen toimesta, eikä huonolaatuisista suodattimista ole kuin haittaa traktorillesi. Huollamme ja hoidamme traktorisi suodattimet kuntoon tarpeen vaatiessa.

Traktorin diagnostiikka on helppo tehdä nykyaikaisen diagnostiikkalaitteemme avulla. Löydämme vian ja pääsemme laittamaan traktorisi taas työkuntoon!

Puimuri on heinätyökone

Puimurihuolto

Puimurin yleisimmät huollot:

Tule huoltamaan puimurin ilmastointilaite kuntoon uutta kautta varten. Homma hoituu käden käänteessä ja pidät huolen että puimuri on valmiina uutta kesää varten.

Puimurin hihnojen tulee olla kunnossa ja oikein säädetty, jotta sadonkorjuu hoituu tehokkaasti. Tämän toimenpiteen tekemällä asiakas ennaltaehkäisee koneen yleisimmän rikkoutumisen syyn.

Ennakoivalla kausihuollolla vältyt isommilta rikkoutumisilta ja kalliilta työseisakeilta.

John Deere ajosilppuri

Ajosilppurin huolto

Ajosilppurin yleisimmät huollot:

Ajosilppurin terien vaihto tulee tarpeeseen, kun ne ovat kuluneet käytön aikana. Ajosilppurin terät tulee olla hyvässä kunnossa, jos halutaan pitää tuntikohtainen läpisyöttönopeus mahdollisimman korkeana!

Ajosilppurin öljynvaihto on tärkeää, jotta työkone toimii hyvin koko sen elinkaaren aikana. Vaihdamme ajosilppurisi öljyt ja pidämme huolen, että laitteesi saavat juuri oikeaa tavaraa!

Kylvökone

Kylvökoneen huolto

Kylvökoneen yleisimmät huollot:

Kylvökoneen putsaus tulee tehdä huolellisesti ennen ja jälkeen uutta kautta. Kylvökoneen putsauksen yhteydessä löydät viat, joita pitää korjata tarpeen vaatiessa.

Kuten muissakin laitteissa, on kylvökoneen rasvaus tehtävä huolellisesti toiminnan ylläpidon varmistamiseksi. Kaikki kylvöäkoneen huoltoon liittyvät toimenpiteet on kätevä tehdä meidän kauttamme.

Paalauskone

Paalauskoneen huolto

Paalaimen yleisimmät huollot:

Paalaimen telan kunto määrittää paalaimen tehokkuuden. Vaihdamme paalaimen telan ja takaamme paalauskoneen toiminnan jatkumisen normaalina.

Paalaimen ketjujen vaihto tulee tehdä ammattilaisen toimesta, jotta voidaan takaa paalaimen toiminnan jatkuminen huolettomasti.

Paalaimen nivelakseli voi vaurioitua käytön aikana ja se voidaan huoltaa meidän toimestamme taas työkuntoon. Tuo työkoneesi meille ja laitamme sen kuntoon tuota pikaa.

Lumityökone

Lumityökonehuolto

Lumityökoneen yleisimmät huollot:

Lumiauran mekaniikkaa tulee huoltaa säännöllisesti, varsinkin ennen ja jälkeen kauden. Pitämällä lumiauran mekaniikan kunnossa, pidät huolen ettei koneesi lakkaa toimimasta väärään aikaan.

Lumityökoneen öljyn vaihto tulee toteuttaa tietyn ajan kuluessa ja se on tärkeää laitteen toiminnan takaamiseksi. Tuo lumityökoneesi meille ja vaihdamme öljyt sekä teemme tarvittavat huollot laitteeseesi. Hoidamme myös muiden osien rasvauksen.

Nämä ja kaikki muut maatalouskoneiden huollot Etelä-Savon Työkonehuollosta

Mikäli maatalouskoneesi vikatilanne ei ollut edellisessä listauksessa, ei hätää! Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitamme tilanteesi missä tahansa maatalouskoneen huoltoon liittyvässä tilanteessa. Saat meiltä asiantuntevaa apua vankalla kokemuksella.

JD 7920 suuttimien vaihdossa. Tähän koneeseen laitettiin tehdaskunnostetut vaihtosuuttimet jolloin päästään hieman pienemmillä kustannuksilla uusiin verrattuna.

Mikkelin korjaamo

Osoite: Ratatie 5, 50600 MIKKELI

Aukioloajat: ma-pe klo 7:30 – 16:00

Kaikkien koneiden huollot ja korjaukset Etelä-Savon Työkonehuolto Oy

Liikkuva huoltoauto

Liikkuva huoltoautomme palvelee Etelä-Savon alueella. 

Soita huoltoauto ja me autamme!

Valtra ja Deere traktorihuollossa Etelä-Savon Työkonehuolto Oy

Maatalouskoneiden merkkihuollot Mikkelissä

Etsitkö luotettavaa merkkihuoltoliikettä maatalouskoneesi huoltoon? Maatalouskoneiden merkkihuollot hoituvat helposti ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta Mikkelin korjaamollamme. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat työkoneesi kuntoon juuri silloin, kun sitä tarvitset – nopeasti ja luotettavasti! Teemme seuraavat maatalouskoneiden merkkihuollot:

John Deere merkkihuolto

John Deere Logo

John Deere merkkihuolto maatalouskoneille sekä muille lisävarusteille kätevästi Etelä-Savon Työkonehuollosta. Ammattilaiset toteuttavat John Deere merkkihuollon kaikenlaisiin työkoneisiisi eri tilanteissa, jotta voit jatkaa töitä saumattomasti.

Varaa John Deere Merkkihuolto kauttamme mm. seuraaville koneille: John Deere traktori, John Deere puimuri, John Deere paalain, John Deere niittomurskain, John Deere kuormaaja sekä John Deere ajosilppuri.

Meiltä löytyy myös John Deere maatalouskoneiden varaosat. Tutustu lisää varaosa-sivulla.

Asentajillamme on pitkä kokemus myös muista merkeistä

Asentajillamme on pitkä kokemus myös mm. Valtra ja Fendt merkkisten työkoneiden huollosta.

Voit tutustua kokeneiden asentajiemme kädenjälkeen Facebook ja Instragram -sivuillamme!

Deere huollossa - Etelä-Savon Työkonehuolto Oy

Varaa huolto maatalouskoneellesi

Teemme raskaiden työkoneiden huoltoa vankalla kokemuksella. Huollamme sekä korjaamme kaikenlaisia maatalouskoneita sekä työkoneita, jotta sinä pääset mahdollisimman nopeasti takaisin työn touhuun huollon tarpeen tullen. Varmistamme myös, että koneesi elinkaari on mahdollisimman pitkäikäinen.

Huollamme sekä korjaamme myös maatalouskoneiden lisälaitteet ja saat meiltä eri merkkien, kuten John Deere varaosat ja merkkihuollot.

  • Soita huoltoon tai varaa aika napin takaa löytyvästä lomakkeesta. Otathan esille huollettavan koneen merkin ja muut tiedot ennen huoltoon kontaktointia. Saamme silloin huollon nopeasti ja tehokkaasti etenemään!
  • Sovitaan yhteinen huoltosuunnitelma, jonka pohjalta saat arvion työn kestosta sekä kustannuksista. Työ hoidetaan mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta sinä pääset takaisin työn touhuun työkoneesi kanssa.
  • Voit maksaa huollon kätevästi laskulla tai hyödyntää OP-rahoitusta. Kysy huollon tilauksen yhteydessä lisää maksutavoista. 

Varaa huolto helposti yhteydenottolomakkeemme kautta!

Usein kysytyt kysymykset maatalouskoneiden huollosta

Miksi maatalouskoneet tulisi huoltaa säännöllisesti?

Säännöllinen huolto pidentää koneiden käyttöikää ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Sen lisäksi säännöllinen huolto auttaa ennaltaehkäisemään ennakoimattomia ja kalliita korjauksia, sekä voi myös parantaa koneen polttoainetehokkuutta ja vähentää ympäristövaikutuksia. Olethan meihin yhteydessä, mikäli et ole hetkeen huoltanut maatalouskoneitasi, jotta ne eivät yllättäen lopeta toimintaansa väärällä hetkellä.

Mitä maatalouskoneiden huolto kattaa?

Huolto kattaa tyypillisesti öljyn ja suodattimien vaihdon, kriittisten osien tarkistuksen, mahdolliset korjaukset sekä koneen yleisen tarkastuksen. Lisäksi teemme usein jäähdytysjärjestelmän tarkistuksen, voitelupisteiden rasvauksen ja tarvittaessa renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen.

Voitteko huoltaa vanhemmatkin maatalouskoneet?

Kyllä, meillä on osaamista ja välineitä monenlaisten maatalouskoneiden, niin uusien kuin vanhojenkin huoltamiseen. Vanhemmissa koneissa olevia osia voidaan tarpeen vaatiessa ehostaa ilman, että niitä tarvitsee vaihtaa täysin uusiin osiin.

Minkälaisia maatalouskoneita huollatte?

Huollamme kaikenlaisia maatalouskoneita aina traktoreista puimureihin. Ota meihin yhteyttä, jos maatalouskoneesi on huoltoa vailla!

Miten kauan huolto kestää?

Huollon kesto riippuu koneen koosta ja huollon laajuudesta. Yleensä perushuolto kestää muutamasta tunnista yhteen päivään. Joissain tilanteissa joudumme odottamaan varaosien toimittamista, joka voi viivästyttää huollon kestoa hieman pidemmäksi. Maatalouskoneet kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta vältytään pitkäaikaisemmilta korjaustöiltä.

Kuinka paljon maatalouskoneiden huolto maksaa?

Huollon hinta riippuu tehtävistä töistä ja tarvittavista osista. Maatalouskoneet voivat vaatia varsinkin pitkäikäisinä laajempia huoltotöitä, joiden hintaa on hankalaa arvioida etukäteen tietämättä laitteesta enempää. Ota yhteyttä saadaksesi tarkemman tarjouksen.

Tarjoatteko takuun huoltotöille?

Kyllä, annamme huollollemme takuun. Takuun kesto ja ehdot löytyvät palveluehdoistamme. Eri ikäisillä laitteilla sekä eri malleilla saattaa olla erilaiset takuuajat ja kuulet niistä lisää korjauksen yhteydessä.

Kuinka paljon kausihuolto maksaa?

Hinnat voivat vaihdella riippuen koneen tyypistä ja tarvittavista toimenpiteistä. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen.

Korjaamomme työn jälkeä

Tutustu ammattitaitoisten asentajiemme työn jälkeen!